Babymassage fra 1 til 6 måneder

V/Massør og Psykoterapeut MPF Bjarne Dam Larsen 

Berøring via massage giver en god og intens kontakt mellem dig og din baby. Berøringen er med til at hjælpe din baby med at mærke og afgrænse sin egen krop. Du hjælper din baby til at få en god kropsfornemmelse og dermed styrke den motoriske udvikling. Ved massage udskilles hormoner, som er positive for din babys hjerne og giver en følelse af velvære – det er ren kærlighed!

Hvorfor er det godt at give din baby massage?

Utallige undersøgelser viser at berøring gennem massage påvirker modtageren fysisk, biokemisk og psykisk.

  • Berøring øger kropsbevistheden
  • styrker immunforsvaret
  • Stimulere nervesystemet
  • Giver bedere søvn 
  • Stimulere fordøjelsen
  • Stimulere og styrker tilknytningen mellem mor/far og barn
  • og mange flere positive ting

Det er blot nogle at de mange ting som berøring sætter igang ved din baby og grunden til at DU skal lærer at give massage som er tilpasset din baby.

Vi mødes 3 gange og sessionerne tager max 45 til 60 minutter. En fuld babymassage må ikke tage mere end 20 minutter, men du skal ikke give en fuld massage før sidste gang. Vi bygger stille og rolig på over de 3 gange, så din baby og du kan venne jer til massagen. 

Efter 3. gang har du lært at give en fuld babymassage (og den lille har vennet sig til at få massage) og du er informeret om hvorfor og hvordan massage er godt for din baby.  

Hvornår og pris

Hold 1 2018
8/5 -15/5 og 22/5
Tirsdage kl. 11.00 til kl. 12.00
Pris: 450 kr. for alle 3 gange
Antal pladser ialt: 8

Tilmelding HER

Din underviser:
Det er psykoterapeut MPF Bjarne Dam Larsen som underviser dig i Babymassage. Bjarne er uddannet healingmassør fra kilden og har speciale i gravidmassage, efterfødselsmassage og babymassage. Bjarne underviser også gravide i Mindful Birth metoden som er mental fødselsforberedelse. 

Dette skal du medbringe:

Du skal selv medbringe et tæppe eller en dyne, som din baby skal ligge på. En god idé er også at medbringe en stofble, så du kan tørre den overskydende olie af din babys krop. Vi bruger en ren mandel olie. Ønsker du at bruge en anden olie, er du velkommen til selv at medbringe den.