Pilates & Slings i Sundheds-huset

Balance i krop og sind

v/ kiropraktor og pilateslærer Karin Lerche Jensen, karin@sundheds-huset.dk 

Vil du øge din styrke og smidiggøre din krop? 

Pilates & Slings er holdet hvor du arbejder med DYNAMISK STABILITET og BEVÆGELIGHED.

Denne træningsform indeholder elementer fra den klassiske Pilates spundet ind i en moderne tilgang. Her respekteres de originale principper fra Joseph Pilates, men er tilpasset i forhold til nyere bevægelsesviden og vores funktionelle behov, som de ser ud i dag. Vi arbejder i flydende sekvenser med fokus på dynamisk stabilitet og smidiggørelse af kroppens bindevævskæder (fascier).

Åndedrættet er helt essentielt i Pilates Flow og du vil hurtigt opleve de mange fysiske og mentale fordele ved dette. Alle bevægelser udføres bevidst og med en klar intention, således du opnår bedre kropsbevidsthed. Pilates Flow er derfor mere end blot styrkeøvelser– det giver dig energi, vitaliserer sindet, skaber rum og frihed til bevægelse. 

Hvornår:

LET ØVEDE/ØVEDE:
For dig der i forvejen har erfaring med Pilates, yoga eller lignende træning ligger holdet onsdage kl. 16.30-17.30 fra og med uge 43-51, i alt 9x.

BEGYNDERE:

For dig der er nybegynder, eller har behov for at træne i et roligere tempo med mindre belastning ligger holdet onsdage kl. 17.40-18.40 fra og med uge 44-51, i alt 8x.

Pris og tilmelding:

Letøvede/øvede: 1012.50 kr. for 9x.

Begyndere: 900 kr. for 8x.

Hvis deltagelse på holdet er en del af dit behandlingsforløb kan der ydes tilskud fra Sygeforsikringen Danmark.

Tilmelding sker på tlf: 66 16 07 07 eller på mail: info@sundheds-huset.dk

Jeg glæder mig til at se dig