Bestil tid i dag på 53 500 588 eller book online


v/Psykoterapeut MPF Bjarne Dam Larsen

 

"Når du accepterer, at hvert menneske har sin egen måde at opfatte verdenen på og at denne måde har lige så meget "ret" som din, har du taget det første vigtige skridt til at kommunikere endnu mere effektivt." 

Der er mange ting, vi er enige om i et parforhold, men af og til dukker der ting op som vi ikke er enige om, og alt efter hvad vi har med gennem vores verdenstilblivelse, som det individ vi er, så forsøger vi at løse udfordringerne vi møder på bedste måde.

For nogle par går det fint - selv om de kommer ud af kurs, finder de en fælles forståelse/løsning/aftale, og de er videre.


Men for andre bliver det svært, at finde ud af at forene og acceptere, den andens verdensbillede, med sit eget, at forstå overbevisningerne, når nu man selv er overbevist om noget andet - ja, listen er lang, af forskellige muligheder og grunde til konflikter i et parforhold.

I bund og grund opstår disse konflikter, og de handlinger de måtte medføre, fordi vi ikke kommunikere, lytter og reflektere. Virkeligheden er, at din virkelighed ikke er virkeligheden, og at din partners virkelighed ikke er virkeligheden. I er to individer, der forstår og ser verden ud fra den verdenstilblivelse, i hver især har haft, gennem barndom, tidligere forhold m.m.

Et parterapiforløb kan være med til at genfinde forståelsen og respekten for hinanden igen.

 

Hvad koster parterapi?

1½ time 1000 kr.

Tværfagligt samarbejde mellem psykoterapeuten og andre behandlere

I Sundheds-huset lægger vi stor vægt på det tværfaglige samarbejde mellem alle husets behandlere. Derfor kan du altid være sikker på, at vi henviser dig til den fagperson, der bedst kan hjælpe dig i netop din situation - såvel internt i huset som til eksterne samarbejdspartnere.

I den afsluttende samtale snakker vi i fællesskab om en eventuel fremadrettet behandlingsplan.