Susi Marie Lassen

Susi Marie Lassen Fysiurgisk massør og Akupunktør tlf. 40442930

Tlf. 66160707/40442930 (Susi direkte)
Email susi@helseklinikken-aarup.dk

Fysiurgisk massage i Odense - til både børn og voksne

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Har du fået trætte og ømme muskler af, at du har udsat dig selv for overbelastning? Måske har du lavet en uhensigtsmæssig bevægelse, eller din arbejdsstilling har været eller er dårlig?

Massage har mange positive effekter på kroppen. Massage virker smertelindrende, fjerner myoser og spændinger, der kan være årsag til hold i nakken, spændingshovedpine, musearm, tennis-/golfalbue, karpaltunnel-syndrom, skinnebensbetændelse eller mere generelle smerter i lænden, skulder eller ryg.

Jeg arbejder med fysiurgisk massage, som betyder, at jeg på baggrund af anatomisk og fysiologisk indsigt masserer i dybden med et moderat tryk. Herved blødgøres, afspændes og strækkes musklerne. Denne proces gør, at blodgennemstrømningen i vævet stimuleres og øges, hvorved de ophobede affaldsstoffer transporteres væk fra musklerne, og spændingerne fortager sig. Hermed får du din bevægelighed tilbage, smerter forsvinder eller formindskes, hvorved dit fysiske velvære og din generelle energi forbedres. Det er nemlig en energi-sluger, at gå og have ondt!

Det kan være, at én gang massage er nok, men ofte vil det kræve 2-5 behandlinger, afhængig af hvor slemt udgangspunktet er. Mange vælger at fortsætte med massage forebyggende f.eks. én gang om måneden, hvorved spændinger og smerter kan holdes nede.

Som supplement til almindelig massage med hænderne anvender jeg ofte vacuum-cupper (cupping) eller Gua Sha (en massage-form hvor man bruger et redskab til at massere i dybden), som er rigtig godt til også at afspænde bindevævet og musklerne.

Det er helt almindeligt, at massage kan give en vis ømhed 1-2 døgn efter en behandling. Men det er oftest kun de første par behandlinger.

 

Jeg tilbyder følgende behandlinger:

- Akupunktur-behandlinger - ved tidsbestilling skal du ringe eller skrive til mig. Så tager vi en snak om, hvorvidt jeg kan hjælpe dig.

- Behandlende massage - f.eks. til at fjerne eller minimere smerter i skuldre, nakke, lænd, ben eller fjerne hovedpine/migræne

- Forebyggende massage - til at forhindre, at smerterne kommer igen

- Skadesbehandling - f.eks. efter en fibersprængning, skinnebensbetændelse, tennisalbue, musearm eller karpaltunnel-syndrom

- Velvære-massage - til forkælelse af DIG!

- Graviditets-massage - i min specielle pude, hvor du kan ligge på maven hele vejen igennem graviditeten (også selv om du venter tvillinger)

- Firma-massage - jeg kommer til Jer, og masserer hos Jer (kontakt mig for et tilbud)

 

Praktisk info:

Der er selvfølgelig mulighed for, at købe gavekort til dem, du holder af.

Der betales efter endt behandling kontant eller via MobilePay.

Du skal selv medbringe et lagen OG et håndklæde til behandling.

 

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet TCM Akupunktør (Traditionel Chinese Medicine) hos Odense Zonecollege ZCD.

Jeg er uddannet Massage-terapeut (overbygning på Lægeeksamineret massør) hos Idrætsklinikkens Kursuscenter.

Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB), din garanti for at jeg har bla. 250 timers Anatomi/Fysiologi, 100 timers Sygdomslære mm.

Jeg har en uddannelse som Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed.

 

Priser (gældende indtil 31/12-2020):

Massage:

30 min./kr. 295,-

45 min./kr. 395,-

60 min./kr. 495,-

Tilbud til nye klienter - 60 min./kr. 420,-

Akupunktur:

60 min./kr. 495,- (normal behandling)

90 min./kr. 695,- (anvendes efter aftale)