Cecilie Rothschild Henriksen

Cecilie Rothschild Henriksen Ergoterapeut, Stimulastik instruktør og babysvømnings instruktør

Tlf. 28142627
Email cecilie@ergobarn.dk

Uddannet fra University College Lillebælt i 2014.

Stor erfaring med babyer og børn

Jeg har arbejdet med babyer og børn lige siden min første praktik på uddannelsen. Jeg har altid elsket at lege og være sammen med de små minimennesker.  

Jeg har en vision om at hjælpe familien til en nemmere hverdag med valg af produkter, der kan fremme barnets udvikling, både motorisk og sensorisk. Derfor vil jeg stå til rådighed for rådgivning, undersøgelse og konsultation via mit firma Ergobarn.

Hvis der er behov for yderligere udredning, sender jeg dig videre til rette sted. Jeg har også tæt samarbejde med de andre behandlere i Sundheds-huset. 

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Visionen med Ergobarn er, at motivere alle familier til en højere livskvalitet. Dette gennem flere forskellige tiltag, bl.a. Stimulastik hold, konsultation og rådgivning. Min passion er, at tænke sundhedsfremmende og forebyggende – tage fat på problemet inden det opstår, eller tage fat der hvor problemet er, og undgå forværring af tilstanden. Min tilgang til børnene er, at det skal være sjovt for hvert enkelt barn og aktiviteten skal derfor tilpasses det enkelte barn.
 
Hvis dit barn oplever forskellige sansemotoriske, mundmotoriske eller finmotoriske udfordringer, kan du komme til mig :)
 
 

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet ergoterapeut fra University College Lillebælt i Odense i 2014, og har siden da arbejdet hos Antons Hus og på University College Lillebælt som underviser.

Sideløbende har jeg undervist i Stimulastik hos Aftenskolen Magnum Opus i Fredericia. Jeg startede Ergobarn efter endt barsel i 2015. 
 
Privat er jeg gift og mor til to drenge, Max fra 2015 og Alex fra 2018.