Puls og styrke for kvinder

Ved spørgsmål kontakt Charlotte på mail: charlotte@sundheds-huset.dk eller mobil: 49405830

Uanset om din motivation for træning er at være en del af et træningsfællesskab, øget sundhed, vægttab eller noget helt andet, så vil vores puls- og styrkehold være et godt valg.

Træningen foregår udendørs i sommerhalvåret og det giver et ekstra element af velvære - også selvom det regner. Omkring efterårsferien og frem til aftenerne igen bliver lidt lysere rykker vi ind i Sundhedshusets træningssal. Her er der mulighed for at tilføre træningen nogle andre elementer, eks. i form af stabilitets- og smidighedstræning, men det er stadig puls- og styrketræning som er hovedelementerne-

På vores hold bliver du en del af et træningsfællesskab, hvor der er plads til alle uanset niveau. Er der øvelser du af den ene eller anden grund ikke kan deltage i, så finder vi en alternativ øvelse til dig.
Vi træner primært kondition og styrke og der er garanti for sved på panden og smil på læben. Vi både konkurrerer og hepper på hinanden, så tag din veninde, søster, nabo eller mor med under armen og kom til skøn træning for kvinder.

 

Vi træner torsdage kl. 16.30 - 17.25 og lokationen er enten i Sundhedshusets træningssal eller på området med det store klatrestativ på Paarup skole lige ved siden af Sundhedshuset og overfor kirken.
Underviseren er vores fysioterapeut Charlotte. 

Der er mulighed for at prøve af om holdet er noget for dig. Kontakt Charlotte for en gratis prøvetime.


Tilmelding og pris:

Tilmelding sker via sms på 49405830 eller på mail: charlotte@sundheds-huset.dk

Det er muligt at hoppe med på holdet, når du er klar.

Prisen er 80 kr. pr. gang og du faktureres en måned forud. Regningerne sendes ud omkring d. 25. i måneden. Ønsker du at stoppe siger du det bare til Charlotte. Der er ingen opsigelsesfrist, men der tilbageføres ikke penge for allerede betalt træning.