En smidig, stabil og stærk ryg er som et godt fundament i huset

v/ fysioterapeut Charlotte Ebsen, charlotte@sundheds-huset.dk


Sundhedshusets ryghold er holdtræning med et individuelt fokus. Der er fokus på kvaliteten i træningen - det handler om at udføre øvelserne rigtigt - ikke om hvor mange gentagelser vi kan nå.

Holdet henvender sig til dig, hvis du har ondt i ryggen eller ønsker at forebygge rygsmerter via en stærk ryg og mave. Træningen vil have stort fokus på stabiliteten i ryggen, hvor det er den dybe muskulatur i ryg og mave, der er vigtig. Desuden er der fokus på styrke i ryggen og kroppens generelle smidighed, idet for stramt bindevæv i kroppen, kan betyde at der ikke er fri bevægelighed i ryggen. Holdet vil give dig en god kropsfornemmelse og mange forundres over, hvor stor en koncentration øvelserne kræver.

Vi bruger en træningsredskaber til en del af øvelserne. Bl.a. træner vi med store og små bolde, med foamroller og elastikker.

Det anbefales at supplere holdtræningen med nogle øvelser hjemme, så du ialt træner ryggen 2-3 gange om ugen.

Du kan starte på holdet så snart du har været til forundersøgelse hos vores fysioterapeut Charlotte. Alle øvelser tilpasses den enkelte, så alle får noget ud af at deltage.

Er du i tvivl om holdet er noget for dig eller har du andre spørgsmål, så kontakt Charlotte på mail eller på 49405830. 

 

Praktiske oplysninger:

Det er muligt at træne på følgende tider:

- mandag kl. 13 - 13.55

- torsdag kl. 16.15 - 17.10

Det er muligt at deltage på flere hold og det er muligt at skifte imellem de forskellige hold fra uge til uge. Nogle hold kan i perioder være fyldte, så hvis det er et bestemt hold du ønsker at gå på, så kontakt Charlotte inden tilmelding.

Rygholdet koster 120 kr. pr. gang. Holdet foregår som drop in (med tilmelding) og du betaler dermed kun for de gange du kommer.

Er du aktivt medlem af Sygeforsikring Danmark, kan du se hvordan du er dækket via dette link.


Tilmelding og tilskudsmuligheder:

Tilmelding sker via vores online-booking. Du skal tilmelde dig en af nedenstående 2 muligheder. Tilmelding til forundersøgelsen fungerer samtidig som tilmelding til holdet. Når du har fået en bekræftelse af tiden, så har du en plads. HUSK at skrive i kommentarfeltet, at du ønsker at tilmelde dig rygholdet. Er der ingen tider der passer dig, så kontakt mig via mail og så finder vi en tid.

1) "Forundersøgelse til ryghold", hvor du introduceres til nogle basale principper, som øvelserne på rygholdet kræver. Derudover undersøges der for, hvor der skal sættes ind ift netop DIT rygproblem. På den måde kan du målrette din træning derhjemme og dermed optimere din træningsindsats.
Prisen for dette er 176 kr., hvoraf Sygeforsikring Danmark refunderer 88 kr. (50%), hvis du er aktivt medlem.

2) "Forundersøgelse til ryghold + 20-25 minutters massage" Går du og tænker, at du godt lige kunne trænge til en god gang massage er det muligt at booke dette samtidig med forundersøgelsen til en ekstra god pris, nemlig 356 kr ialt.
Normalprisen er 176 kr + 280 kr. - du sparer altså 100 kr. Til dette giver Sygeforsikring Danmark et tilskud på 88 kr.

Der er max. 9 pladser på holdet. Dette for at jeg kan nå rundt til alle og sikre at øvelserne udføres korrekt med god kvalitet.

Ved spørgsmål kontakt Charlotte på telefon: 49405830 eller på mail: charlotte@sundheds-huset.dk

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem