Migræne

Migræne er en hyppig form for kraftig hovedpine, som ofte er lokaliseret til den ene side af hovedet.

Ca. 10% med migræne oplever forvarsling af anfaldet med aura, der kan karakteriseres som synsforstyrelser som pletter eller zigzag. Denne forvarsling opleves oftest ca. 30-60 min. før selve hovedpinen. Derudover er det meget kendetegnende ved migræne, at man bliver overfølsom for lys og lyd, får kvalme, og i sjældnere tilfælde opkast. Hovedpinen kan vare fra få timer til et par dage.

Hvorfor får man migræne?

Årsagen til migræne er endnu ikke helt klarlagt, men hos kvinder tyder det på, at hormonelle forandringer ifm. menstruation, graviditet og overgangsalder kan have indflydelse.

Behandling af migræne

Mange af vores patienter oplever færre anfald og reduktion i intensitet ved kiropraktisk behandling. Almindelig smertestillende medicin har desværre ingen effekt på migræne, men man kan kontakte egen læge og forhøre sig til anfaldsmedicin eller forebyggende medicin, hvis man oplever hyppig migræne.

Ring til kiropraktorerne i Sundheds-huset på tlf.nr. 66160707 eller book online her: ONLINE BOOKING  hvis du lider af hovedpine og ønsker en undersøgelse.