Sprogvanskeligheder vs. Kiropraktik

Vores søn Lucas på 5 år har igennem en længere periode haft sproglige udfordringer. Hans største problem var at udtale k. I stedet for k blev det til t. Dette gjorde, at Lucas var svær at forstå, til stor frustration for ham selv. Vi havde kontakt til en talepædagog, men uden det for alvor rykkede på udtalen.

I november blev vi gjort opmærksom på, at Sanne havde haft gode resultater med kiropraktisk behandling til børn med disse udfordringer. Vi tog derfor kontakt til Sanne.

Under den første konsultation undersøgte Sanne hans holdning, motorik og bevægelighed. Det stod hurtigt klart at Lucas havde meget stramme muskler og sener omkring kæben, som rent fysisk gjorde det svært for ham at flytte kæbe og mund således at han kunne udtale k.

Efter 1. konsultation fik vi øvelser med hjem, som skulle hjælpe på Lucas’ holdning og løsne op i hans kæber.

Allerede efter 2 behandlinger kunne Lucas pludselig sige k. Vi arbejdede videre med øvelser og havde opfølgende behandlinger.

Nu udtaler han k helt normalt og det er ikke længere noget vi tænker over.

Lucas har været meget tryg og glad for at gå ved Sanne, som er utrolig god til børn. Vi er virkelig glade for at vi fik tjekket Lucas og dermed blev opmærksom på de fysiske udfordringer Lucas havde. Tusind tak

Vi giver Sanne og Sundheds-huset vores varmeste anbefalinger.

 

/Michael, far til Lucas