Motorisk udvikling

Der er meget vigtigt for det lille barns krop at komme igennem de forskellige udviklingsfaser, da de hver især bidrager til god motorisk udvikling, samspil mellem forskellige kropsdele og hjernehalvdele.

Hvorfor vil baby ikke trille eller kravle

En blokering eller fastlåsning i den lille baby eller tumlings rygsøjle eller nakke, kan være årsag til at han eller hun ikke vil eksempelvis ligge på maven, slet ikke viser tegn til at ville forsøge at trille om på maven, eller hos lidt større babyer ikke viser tegn til at ville forsøge at kravle. Nogle babyer bliver grundet en eventuelt låsning, eller fordi man ubevidst har stimuleret dem i retning af at kunne sidde selv, hurtigt gode til at sidde oprejst selv, og derfor er motivationen for at ligge på maven og "knokle" måske ikke så stor, for pludselig kan verden jo overskues fra den nye siddende stilling. Men det er et afgørende skridt for babyers udvikling, at de kommer igennem de forskellige faser.

Kiropraktorhjælp

Vi kan som kiropraktorer hjælpe med at tjekke din lille baby for låsninger i ryg og nakke, arme eller ben. Derudover kan vi hjælpe med at stimulere til tril fra ryg til mave og til at begynde at kravle. Vi viser nogle simple teknikker, du som forælder får love at prøve sammen med din baby, og så kan I sammen arbejde videre derhjemme indtil en eventuel næste konsultation.

Ring til os og fået snak, hvis du er i tvivl om vi kan hjælpe netop dig og din baby. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tlf.nr.: 66160707