Bestil tid i dag på 53 500 588 eller book online


v/Psykoterapeut MPF Bjarne Dam Larsen

 

Langt de fleste fødsler går godt, men nogle gange skal naturen have hjælp og det kan nogle gang være en traumatisk oplevelse.

  • Efterfødselsmassage kan hjælpe dig med at finde dig selv, mærke din "normale" krop igen og forbygge stress som småbørns forælder. 
  • Efterfødselsmassage kan hjælpe dig efter en svær fødsel, og kombineret med samtaler "om den svære fødsel" være med til at bearbejde disse fødselsoplevelser.

Efterfødselsmassage kan du derfor bruge som restituering og velvære efter en normal fødsel, eller du kan bruge den som en terapeutisk tilgang til at bearbejde den svære fødsels oplevelse. 

 

Hvad koster efterfødselsmassage?

1½ time 490 kr
2 timer inkl. Samtale 700 kr

 

Tværfagligt samarbejde mellem massøren og andre behandlere

I Sundheds-huset lægger vi stor vægt på det tværfaglige samarbejde mellem alle husets behandlere. Derfor kan du altid være sikker på, at vi henviser dig til den fagperson, der bedst kan hjælpe dig i netop din situation - såvel internt i huset som til eksterne samarbejdspartnere.

I den afsluttende samtale snakker vi i fællesskab om en eventuel fremadrettet behandlingsplan.

Praktiske og etiske oplysninger:

  • Jeg bruger mandelolie til massagen. Er du en af de meget få mennesker, som er allergisk overfor mandelolie bedes du oplyse det når du bestiller den første tid, gerne med oplysning om hvilken olie du i stedet tåler.
  • Er du gravid eller har du en fysisk skade skal du oplyse dette, så jeg kan tage hensyn til det under massagen. 
  • Jeg er ikke tilstede i rummet når du klæder dig af og på, og under massagen respekteres din personlige grænser for berøring, som du på forhånd under forsamtalen har defineret.  
  • En fuld massage består at skulder/nakke/hovedbund massage, massage af ryg, baller, ben ,fødder, brystkasse, arme, hænder og mave. Der ligges selvfølgelig vægt på det eller de områder, som høre din problemstilling til.