Bestil din tid i dag på 66 16 07 07 eller info@sundheds-huset.dk 

v/ Kiropraktor og indehaver, Sanne Løbner, sanne@sundheds-huset.dk
Book gerne online her eller send en mail på info@sundheds-huset.dk

Genvind fuld bevægelse i led og muskler

Ondt i ryggen er et af de mest udbredte helbredsproblemer blandt voksne. Svækkede muskler og dårlige arbejdsstillinger er blandt de hyppigste årsager til ondt i ryggen, og generne kan have store konsekvenser for vores dagligdag. 

I Sundheds-huset, Odense NV, tilbyder vi kiropraktisk behandling til alle, der lider af ondt i ryggen, skuldersmerter, lændesmerter, hold i nakken, nakkesmerter eller en anden spænding i kroppens bevægeapparat.

Målet med den kiropraktiske behandling er at genoprette en normal funktion af muskler og led og derved skabe balance i kroppens bevægeapparat. Når leddene igen kan bevæge sig frit og ubesværet, vil ømhed i muskler, spændingshovedpine, iskiassmerter og andre gener ofte fortage sig.

Hvornår kan kiropraktoren hjælpe? 

Hvis du oplever en af følgende symptomer, kan det være en rigtig god idé at besøge kiropraktoren:

Hvordan foregår behandlingen hos kiropraktoren?

Dit første besøg hos kiropraktoren begynder med en samtale, som skal hjælpe kiropraktoren til at fastslå, om din lidelse kan behandles kiropraktisk, og i så fald med hvilke teknikker. Dernæst vil kiropraktoren foretage en fysisk undersøgelse, som igen danner grundlag for den efterfølgende behandling. Til sidst lægges en evt. behandlingsplan, hvori det aftales, hvornår du igen bør komme til behandling.

Selve den kiropraktiske behandling består hovedsagligt af frigørende manipulationer, hvor kiropraktoren ved en hurtig, præcis og meget lille bevægelse løsner de fastlåste led i fx nakke eller lænd. Behandlingen er I langt de fleste tilfælde fuldstændig smertefri. Eventuelle knæklyde stammer ikke fra knogler, som mange tror, men fra undertryk i ledkapslen.

Tværfagligt samarbejde mellem kiropraktor og andre behandlere

I Sundheds-huset lægger vi stor vægt på det tværfaglige samarbejde mellem alle husets behandlere. Derfor kan du altid være sikker på, at vi henviser dig til den fagperson, der bedst kan hjælpe dig i netop din situation.

Det er helt individuelt, hvor mange behandlinger, der skal til, før du er smertefri igen. Når du møder op første gang, vil kiropraktoren vurdere, om ėn behandling er nok, eller om der skal flere gange til.

Hvad koster en kiropraktisk behandling?

Du kan se alle vores priser her.

Der ydes tilskud til kirorpaktorbehandlinger, hvis du er medlem af Sygeforsikringen"danmark"

Vi samarbejder med de fleste sundhedsordninger og forsikringer. Vi kan i de fleste tilfælde afregne direkte med det enkelte forsikringsselskab. For at vi kan afregne med dit forsikringsselskab, skal vi bruge en bevilling eller betalingsgaranti.

Vi gør vores bedste for at hjælpe med at holde styr på behandlingsgarantierne. Husk dog, at det altid er dit eget ansvar, at din forsikring dækker og selv at holde øje med de antal behandlinger du har fået tilkendt . Man betaler selv, hvis der ikke er dækning for udført behandling.

Husk altid at sikre, at din betalingsgaranti er gyldig og at den dækker netop det problem, du henvender dig med.

Kan min baby eller mit barn have brug for kiropraktisk behandling?

Svaret er JA. Vores kiropraktorer har stor erfaring med kiropraktisk behandling af spædbørn, børn og unge mennesker. Hvis din baby lider af kolik, ikke vil kravle eller ligge på maven, eller måske ikke rigtig vil spise, kan det skyldes en låsning i det lille barns ryg, nakke eller skulder. Vi forholder os ofte til spørgsmål om stramt tungebånd, læbebånd eller kindbånd og hjælper og behandler i disse situationer. Bagsidedominans hos din baby kan afhjælpes hos os. Hælsmerter eller ondt i knæene ved sport er også problemstillinger vi ofte hjælper med. Læs mere her om kiropraktisk behandling for babyer og børn.

Hvad er kiropraktik?

Kiropraktik består af diagnostik, forebyggelse og behandling af smertetilstande i muskler, knogler og led. Kiropraktik blev i Danmark anerkendt som en behandlingsmetode i 1992 af Sundhedsstyrelsen. Kiropraktoren har en 5-årig uddannelse fra Syddansk Universitet i Odense efterfulgt af en 1-årig turnusperiode. Uddannelsen foregår i fællesskab med lægerne.

 

 

Klage- & erstatningsmuligheder.

Som patient skal du have adgang til til informationsmateriale omkring klagemuligheder & patientskadeerstatning.
Du kan læse nærmere om dine muligheder her: https://stpk.dk/ & https://pebl.dk/