Sanne Løbner

Sanne Løbner Kiropraktor, indehaver, tlf. 66160707

Tlf. 66160707
Email sanne@sundheds-huset.dk

Kiropraktor uddannet fra Syddansk Universitet i 2009.

Stor erfaring med babyer, børn og voksne

Som kiropraktor og indehaver af Sundheds-huset er det mig en glæde at byde dig velkommen i vores moderne, lyse rammer, hvor du som patient er i fokus. Jeg har stor erfaring med behandling af babyer og børn, og netop dette område er min helt store passion. Gennem nænsom kiropraktisk behandling har jeg fokus på den motoriske udvikling og på at skabe de bedste betingelser for god bevægelse og harmoni i den lille krop. Jeg forsøger altid at gøre undersøgelse og behandling til en leg og I vil få mange gode råd med hjem og små øvelser, så I kan arbejde videre, imellem behandlingerne, i vante rammer.

Udover mit fokus på kiropraktik for børn og spædbørn har jeg også stor erfaring med behandling af voksne, der oplever problemer med ryggen, nakken, lider af hovedpine eller noget helt tredje. Kiropraktik er for mig andet og mere end 'knæk og bræk' omkring rygsøjlen. En ankel, en hofte eller et håndled kan ligeså vel være låst og trænge til behandling. Jeg lægger stor vægt på faglighed og grundig undersøgelse. Er der behov, henviser jeg dig til røntgenundersøgelse hos en dygtig kollega tæt på. Jeg har et tæt samarbejde med de øvrige behandlere i huset, hvilket betyder, at du altid får den rigtige hjælp til lige netop din problemstilling.

Er du gravid kan du ofte også have behov for behandling for bækken- eller lændesmerter, spændinger i brystryg eller nakke. Der kan ofte være tvivl omkring bækkenlåsning eller bækkenløsning, her kan jeg også hjælpe dig.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Ubalance og låsninger i bevægeapparatet kan forårsage en lang række gener og føre til følgeskader. Jeg kan hjælpe dig eller dit barn med at slippe af med en lang række symptomer og lidelser som fx:

  • Ondt i lænden (iskiassmerter)
  • Migræne
  • Hold i nakken
  • Spændingshovedpine
  • Ondt i skulderen
  • Ondt i anklen
  • Kolik
  • Problemer med at kravle
  • Problemer med at ligge på maven
  • Problemer med at sidde stille på en stol  

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i 2009. I mit virke som kiropraktor har jeg været på flere forskellige klinikker senest hos Muskler og Led i Næsby og hos Grethe Thøstesen på Tagtækkervej. Det har længe været en drøm for mig at åbne min egen klinik, så jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen i Sundheds-huset i Odense. Privat er jeg mor til en dreng fra 2010 og en pige fra 2013. Ved siden af Sundheds-huset driver jeg sammen med min søster det online inspirationsunivers sannelobner.com. Her deler jeg ud af min viden omkring babyer og børns motoriske udvikling og kommer med konkrete tips og tricks til øvelser, legetøj og udstyr, der kan understøtte og styrke dit barns motoriske udvikling.