Rune Carlson

Rune Carlson Kiropraktor, tlf. 66160707

Tlf. 66160707
Email rune@sundheds-huset.dk

 

Kiropraktor uddannet fra Syddansk Universitet i 2020.

 

I mit virke som kiropraktor lægger jeg meget vægt på at give mine patienter en grundig undersøgelse med et højt fagligt niveau.

Jeg har meget fokus på at mine patienter føler sig hørt og  ordentlig undersøgt og at de føler, at de er i trygge hænder.

I klinikken gør vi meget brug af kollegial faglig sparring, så man som patient får et optimalt behandlingsforløb.

 

Jeg har erfaring indenfor diagnosticering og behandling af diverse bevægeapparatslidelser, bl.a. nakke/ryg-, skulder-, hofte-, knæ- og ankel lidelser. Et behandlingsforløb kan bestå af en kombination af ledmobiliserende behandling, forskellige former for bløddelsbehandling, øvelser samt råd og vejledning om hvordan du skal forholde dig til din aktuelle problematik.

Herudover arbejder jeg en del med rådgivning og øvelser for lænderygssmerter vedligeholdt af holdningsproblematikker
.

Er der behov for yderligere undersøgelse i form f.eks. røntgenundersøgelse henviser jeg dig til en af vores dygtige kollegaer i nærheden.

 

Jeg har en særlig interesse indenfor behandling af sportsskader, rådgivning om styrkeøvelser og performance optimering, hvor oversete problemstillinger kan have en stor betydning for en sportsudøvers præstationsevne.

 

Hvad kan jeg hjælpe med? 

Jeg kan hjælpe med bl.a.:

  • Nakkesmerter
  • Lænderygssmerter/iskiassmerter
  • Hovedpine
  • Skuldersmerter
  • Hoftesmerter
  • Ankelsmerter
  • Diskus prolaps

 

Hvem er jeg?

 

Jeg er uddannet fra Syddansk Universitet i 2020. Jeg har tidligere arbejdet som kiropraktor hos Rygcenter Roskilde v/Kirsten Bolding & Eva lysgaard inden jeg startede i Sundheds-huset. Jeg blev i efteråret 2019 far til en lille pige.