Lone Ejrnæs

Lone Ejrnæs Zoneterapeut, tlf. 24626330

Tlf. 24626330
Email info@loneejrnaes.dk

Tryk herunder hvis du ønsker at booke tid online:

Online booking 

Zoneterapi og healing v/Lone Ejrnæs

OBS! pr. den 15. april 2024 flytter min klinik til nye omgivelser i Odense. Den nye adresse er:

Niels Juels Allé 120, 5250 Odense SV

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Zoneterapi er en effektiv og nænsom behandlingsform, hvor jeg via tryk på zoner på dine fødder igangsætter de selvhelbrende mekanismer med fokus på at skabe balance i krop og sind. Jeg kombinerer gerne zoneterapi med healing. Healing er en helt naturlig proces, hvor energien ledes til de steder i kroppen som trænger til forvandling. Du vil kunne mærke en sitrende og behagelig følelse i hele kroppen, som giver dig ro.

På denne måde kan jeg hjælpe dig med behandling og lindring af fx

 • Problemer i bevægeapparatet (fx nakke, skuldre, arme, ryg og lænd)
 • Muskelspændinger
 • Fordøjelsesproblemer (kvalme, forstoppelse mv.)
 • Menstruationsproblemer
 • Infertilitet 
 • Kolik og søvnproblemer hos babyer
 • Hovedpine og migræne
 • Allergi
 • Urinvejslidelser
 • Stress
 • Søvnproblemer

Men du behøver ikke fejle noget for at få gavn af zoneterapien. Du kan også bruge behandlingen til at vedligeholde et godt helbred, styrke immunforsvaret, og dermed forebygge lidelser.

Hvis du har brug for at vide nærmere om behandling med zoneterapi og hvad det kan hjælpe med, er du meget velkommen til at kontakte mig, det er ganske uforpligtende.

Tid og nærvær i behandlingsforløbet

Mine behandlinger tager altid udgangspunkt i en dialog, hvor vi sammen afdækker dine symptomer, så den efterfølgende behandling kan blive så målrettet som muligt. Det er vigtigt for mig at du føler dig tryg og i gode hænder, og jeg prioriterer tid og nærvær i behandlingsforløbet.

Jeg kombinerer gerne behandlingen med råd og vejledning om kost, vitaminer og mineraler og andre redskaber, der kan styrke balancen i krop og sjæl. 

Jeg har erfaring med behandling af både spædbørn, børn og voksne, og jeg videreudvikler løbende mine kompetencer via kurser og efteruddannelse.

Hvem er jeg?

Jeg er født i 1965 og lige fra mine tidlige teenageår, hvor jeg første gang selv blev hjulpet med zoneterapi, har jeg haft stor interesse for alternativ behandling. I 2012 besluttede jeg mig for at forfølge min drøm om selv at blive behandler og starte egen klinik. Jeg er uddannet på zoneterapiskolen "Dit Alternativ" i Odense og er Registreret Alternativ Behandler (RAB), hvilket betyder at jeg opfylder de faglige og uddannelsesmæssige krav, der giver dig mulighed for at få tilskud fra Sygeforsikringen danmark og/eller en sundhedsforsikring.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik i Sundheds-huset.