Christian Sandholdt

Christian Sandholdt Akupunktør, Posturolog, Myoreflex- & Kranio-Sacral Terapeut, tlf. 66188418

Tlf. 66188418
Email christian@kliniksandholdt.dk

Klinik Sandholdt i Sundheds-huset giver den bedste alternative behandling på Fyn

På Klinik Sandholdt arbejdes der med et bredt fundament af alternative behandlinger som alle tager udgangspunkt i et holistisk menneskesyn. Mange skavanker kan behandles med moderne medicin som tager symptomerne, men medicinen løser ikke nødvendigvis de problemer, der skaber skavankerne. Det er her Klinik Sandholdt kan hjælpe dig.

Jeg har uddannelse og stor erfaring inden for bl.a. anatomi, fysiologi, patologi, farmakologi, klassisk kinesisk medicin, kinesisk akupunktur, myoreflexterapi, Kranio Sakral Terapi (KST) samt zoneterapi.

Den kombination af det vestlige og det østlige syn på sundhed og menneskets krop, giver mig en perfekt basis for at diagnosticere problemet, og samtidig behandle med netop den alternative behandlingsform, som er nyttig i forhold til problemets natur.

Det gør, at jeg kan afhjælpe både dine symptomer OG de bagvedliggende problemer, og det kan ofte give livskvaliteten tilbage. Det har jeg, siden 1990, gjort for mange hundreder af patienter.

 

I Sundheds-huset i Odense NV finder du Østens hemmeligheder til sundhed

På klinikken arbejder jeg med et bredt syn på kroppen og dens funktioner. Jeg kan udføre en lang række forskellige alternative behandlinger som i kombination komplimenterer hinanden godt. Mine specialer er akupunktur, posturologi, myoreflexterapi og Kranio Sakral Terapi.

De vestlige behandlingsmetoder inden for sundhed har uden tvivl meget at byde på, men kan samtidig også være meget sort/hvid. Det kan med andre ord have et meget ensidigt syn på menneskekroppen og behandling af sygdomme udelukkende ved brug af medicin.

Akupunktur

Akupunktur er en af de alternative behandlingsformer, som er mest kendt. Den er både meget brugt og dokumenteret her i landet. Behandlingen er bygget op over kroppens 14 meridianbaner, som kroppens livsenergi flyder igennem og samtidig forbinder kroppen på kryds og tværs. Akupunktur er en ældgammel kinesisk tradition, som ved stimulering af disse meridianbaner udbedrer ubalancer i kroppen. Disse ubalancer kan give anledning til problemer af vidt forskellig karakter.

Akupunkturbehandlingen sker ved, at tynde og sterile engangsnåle sættes i kroppen langs meridianerne. Derved stimuleres livsenergien hvorefter blokeringer og ubalancer enten formindskes eller forsvinder helt.

Akupunktur har givet positive resultater for gigt, rygproblemer, rygsmerter, sukkertrang, barnløshed, lændesmerter, ischiassmerter, piskesmæld, migræne, allergi, betændelsestilstand, astma, sportsskader, hedeture i overgangsalderen, tennisalbue, golfalbue, frossen skulder, stress, depression, fordøjelsesproblemer, vægttab, eksem, tobaksafvænning, symptomer i forbindelse med cancerbehandling samt flere andre kropslige udfordringer.

Læs mere om akupunktur her: https://www.kliniksandholdt.dk/akupunktur/.

 

Posturologi

Posturologi er en alternativ behandling, der ikke har helt så lange traditioner som akupunkturen, men som har vist sig yderst effektiv mod flere forskellige problemer.

Posturologi kigger på skævheder og problemer med kroppens holdning (postur), og giver effektiv smertelindring, hvis smerterne har rod i skævheder i kroppen. Den type problemer kan ofte tilskrives spændinger i nogle af kroppens mindre muskler, nemlig dem omkring øjnene og kæben. En lille skævhed i din fodstilling kan faktisk have store konsekvenser for resten af kroppen.

Posturologien tager udgangspunkt i følgende områder: Øjne, kæbe og fødder, hvor små skævheder, ubalancer eller overbelastninger kan få uforudsete og store indvirkninger på din krop.

Tilbagevendende smerter, smerter i bevægeapparatet, migræne og hovedpine, piskesmæld, kognitive forstyrrelser, køresyge og søsyge, problemer med indlæring og svimmelhed er blot nogle af de symptomer, som jeg de sidste mange år har behandlet effektivt med posturologi.

Hvis du vil læse mere om posturologi kan du gøre det her: https://www.kliniksandholdt.dk/posturologi/.

 

Myoreflexterapi

Myoreflexterapi er også en nyere form for holistisk og alternativ behandling. Din krop og dine muskler husker på dit levede liv. Det betyder ikke, at din arm husker din sommerferie - men den kan huske, da du faldt og slog armen og skulderen noget så grusomt. Den har derfor lært af den situation, og fremover vil armen kroppen derfor forsøge at beskytte armen mod lignende oplevelser. Det kan skabe nogle dybe og fastlåste spændinger, som egentlig er ment som en beskyttelse, men som regel kan disse spændinger resultere i ubehag eller smerter i kroppen.

Ved hjælp af tryk på musklernes tilhæftninger/udspring kan disse fastlåste spændinger løsnes op, og dermed frigive helt ny energi til kroppen.

Jeg har bl.a. behandlet følgende med myoreflexterapi: Tilbagevendende smerter, hovedpine/migræne, svimmelhed, piskesmæld, indlæringsproblemer, forskellige smerter i bevægeapparatet, sportsskader, traumer og chok, kognitive forstyrrelser, stress, depressioner og mange andre problemer.

For mere information om myorefelxterapi klik ind her: https://www.kliniksandholdt.dk/myoreflexterapi/.

 

Kranio Sakral Terapi

Kranio Sakral Terapi er en trykterapi, hvor kroppens egne baner stimuleres og dermed hjælper kroppen med at hele sig selv. Med lette tryk forskellige steder på kroppen - som regel omkring rygsøjlen og kraniet - stimuleres både blodomløb, cerebrospinalvæske og nervebaner.

Det er en meget nænsom behandling, som effektivt løsner op for spændinger, som for eksempel kan være følger af stress og gentagende- eller stillesiddende arbejdsstillinger.

Nogle af de lidelser Kranio Sakral Terapi (også forkortet KST) kan lindre er PTSD, OCD, angst, piskesmæld, søvnbesvær, ADHD, stress, koncentrationsbesvær, migræne og hovedpine, tinnitus, hormon-ubalancer, rygsmerter, nakkesmerter, graviditetsgener og fysiske reaktioner efter operationer, bækkenløsning, astma og allergi, kæbespændinger og problemer med fordøjelsen.

Hvis du ønsker at læse mere om Kranio Sakral Terapi kan du gøre det her: https://www.kliniksandholdt.dk/kranio-sakral-terapi/.

 

Søger du alternativ behandling, så kontakt Klinik Sandholdt for mere information

Hos Klinik Sandholdt får du en dybere udredning og igennem årene har langt de fleste af mine patienter oplevet både hurtig og effektiv lindring eller helbredelse.

Ofte støder jeg på problemer som flere års udredning og behandling i det traditionelle sundhedsvæsen ikke har kunne klare. Klinikken er beliggende i Odense NV, og er derfor nemt tilgængelig for hele Fyn og trekantområdet – jeg har derudover også tilfredse kunder fra mange andre steder i landet.

Så lider du af skavanker eller problemer, som andre behandlere ikke har kunne hjælpe dig med, så ring på tlf. 66 18 84 18 – så ser vi, om vi sammen kan hjælpe dig godt videre.

 

Klinik Sandholdt

Sundhedshuset

Paarupvej 15

5210 Odense NV

Tlf. 66 18 84 18

https://www.kliniksandholdt.dk/