Camilla Carlsen Bechsgaard

Camilla Carlsen Bechsgaard Psykolog. Tlf 60133020

Tlf. 60 13 30 20
Email kontakt@camillabechsgaard.dk

Læs mere om psykolog Camilla Carlsen Bechsgaard ved at klikke videre her.  Du kan også lave online tidsbestilling direkte på min hjemmeside. 

 

Om Camilla Carlsen Bechsgaard, psykolog og specialist i psykoterapi med voksne: 

Jeg tilbyder behandling til en række forskellige problematikker, som du kan møde både i dit eget liv, og dit samspil med de nære mennesker omkring dig. 

 

  • Individuelle samtaleforløb omkring (blandt andet) angst, depression, stress, sorg og PTSD/traumer. Læs mere her. 

 

  • Par- og familieproblematikker: par i krise, herunder småbørnsforældre der skal finde hinanden igen, skilsmisse på vej/ samarbejdsproblemer, eller udfordringer med yngre børn eller teenagere der har det svært. Læs mere her. 

 

  • Voksne børn og forældre eller voksne søskende der oplever konflikter eller familiebrud. Hvordan findes vej ind til hinanden igen, eller findes fred med at der ikke er forbindelse i en tid? Læs mere her. 

 

Du er altid velkommen til at ringe på 60133020 eller skrive en mail til mig på kontakt@camillabechsgaard.dk, hvis du har nogle spørgsmål. 

Priser og mulighed for forsikringsdækning (jeg indberetter direkte til Sygesikringen Danmark) kan du læse mere om her. 

Jeg tilbyder både fysiske samtaler her i Sundhedshuset og onlinesamtaler via mit VideoPsykolog-rum på Sundhed.dk.

Der er mulighed for aftensamtaler online, men det aftales enten telefonisk eller på mail. (Aftentider står ikke i den kalender du selv kan bestille i).