Line Dyrløv

Line Dyrløv Kiropraktor, tlf. 66160707

Tlf. 66160707
Email Line@sundheds-huset.dk

Kiropraktoruddannet fra Syddansk Universitet i 2020.

 

Som kiropraktor lægger jeg stor vægt på en grundig samtale, undersøgelse og behandling samt at give patienterne trygge rammer i form, af gode råd og vejledning i forbindelse med den aktuelle problematik. Dertil finder jeg det også vigtigt, at mine patienter ligeledes skal yde en indsats for at få det bedre. Samarbejde er et nøgleord, både mellem behandler og patient, men også kollegialt og tværfagligt. 

 

Jeg har erfaring indenfor mange bevægeapparatslidelser, herunder både diagnosticering og behandling af disse. 

Derudover er mine interesseområder særligt spædbørn, nakke- og lændesmerter, discus prolaps, bløddelsbehandling og dry needling. 

I efteråret 2021 blev jeg certificeret GLA:D Ryg behandler. 

 

Er der indikation for yderligere undersøgelse f.eks i form af røntgen eller MR-scanning, henviser jeg dig videre til en af vores dygtige kollegaer i nærheden eller til sygehuset. Dette gælder også, hvis der er brug for udredning eller andet behandlingstilbud i sundhedssystemet.

 

Jeg kan bl.a. hjælpe med:

  • Spædbørn 
  • Nakkesmerter
  • Lændesmerter
  • Hovedpine 
  • Discusprolaps i nakke og lænd 
  • Smerter i arme og ben 

Hvem er jeg:

Uddannet kiropraktor i 2020 fra Syddansk Universitet. Under uddannelsen har jeg set patienter med kroniske smerter i nakke og lænd på både Medicinsk Rygklinik i Silkeborg og Rygcenter Syddanmark Sygehus Lillebælt i Middelfart - alt sammen i tæt samarbejde med fysioterapeuter og læger. 

Jeg har tidligere arbejdet hos Kiropraktorerne i Aarup og Slagelsekiropraktoren.

Privat er jeg gift med Simon og mor til en dreng fra 2019.