En stabil og stærk ryg er som et godt fundament i huset

v/ fysioterapeut Charlotte Ebsen, charlotte@sundheds-huset.dk

Holdet henvender sig til dig, hvis du har ondt i ryggen eller ønsker at forebygge rygsmerter via en stærk ryg og mave. Træningen vil have stort fokus på stabiliteten i ryggen, hvor det er den dybe muskulatur i ryg og mave, der er vigtig. Holdet vil give dig en god kropsfornemmelse og mange forundres over, hvor stor en koncentration øvelserne kræver.
Vi har desuden stor fokus på kropsholdningen i øvelserne og du bliver bevidst om, hvordan du står og sidder bedst.

Vi træner én gang om ugen og derudover anbefales det at supplere med øvelser derhjemme, for at opnå den største effekt.


Du kan starte på holdet så snart du har været til introduktion hos vores fysioterapeut Charlotte. Alle øvelser tilpasses den enkelte, så alle får noget ud af at deltage.

Er du i tvivl om holdet er noget for dig eller har du andre spørgsmål, så kontakt Charlotte på mail eller på 49405830. 

 

Praktiske oplysninger:

Hold 1: mandage kl. 13.30 - 14.30 (der er i øjeblikket ikke noget mandagshold. Kontakt mig på mail, hvis du er interesseret)
Hold 2: torsdage kl. 16.15 - 17.10. 

Du tilmelder dig det hold du gerne vil gå på. Er der plads vil det være muligt at bytte hold, hvis du i nogle uger bliver forhindret.Rygholdet koster 118 kr. pr. gang. Holdet foregår som drop in og du betaler dermed kun for de gange du kommer.

Er du aktivt medlem af Sygeforsikring Danmark dækker de halvdelen af prisen.


Tilmelding og tilskudsmuligheder:

Tilmelding sker via vores online-booking. Du skal tilmelde dig en af nedenstående 2 muligheder. Tilmelding til forundersøgelsen fungerer samtidig som tilmelding til holdet. Når du har fået en bekræftelse af tiden, så har du en plads. HUSK at skrive i kommentarfeltet, hvilket hold du ønsker at tilmelde dig. Er der ingen tider der passer dig, så kontakt mig via mail og så finder vi en tid.

1) "Forundersøgelse til ryghold", hvor du introduceres til nogle basale principper, som øvelserne på rygholdet kræver. Derudover undersøges der for, hvor der skal sættes ind ift netop DIT rygproblem. På den måde kan du målrette din træning derhjemme og dermed optimere din træningsindsats.
Prisen for dette er 176 kr., hvoraf Sygeforsikring Danmark refunderer 88 kr. (50%), hvis du er aktivt medlem.

2) "Forundersøgelse til ryghold + ca. 25 minutters massage" Går du og tænker, at du godt lige kunne trænge til en god gang massage er det muligt at booke dette samtidig med forundersøgelsen til en ekstra god pris, nemlig 356 kr ialt.
Normalprisen er 176 kr + 280 kr. - du sparer altså 100 kr. Til dette giver Sygeforsikring Danmark et tilskud på 88 kr.

Der er max. 9 pladser på holdet. Dette for at jeg kan nå rundt til alle og sikre at øvelserne udføres korrekt med god kvalitet.

Ved spørgsmål kontakt Charlotte på telefon: 49405830 eller på mail: charlotte@sundheds-huset.dk

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem