Dato for opstart af nye hold

3. april - 1. maj

8. maj - 5. juni

12. juni - 3. juli  Bemærk kun 4 gange. Pris 340 kr.

11. september - 9. oktober

23. oktober - 20. november

27. november - 18. december Bemærk kun 4 gange. Pris 340 kr.

Tilmelding

Tilmelding skal ske på 66 16 07 07 eller på mail info@sundheds-huset.dk

Når du tilmelder dig, betaler du for pladsreservationen, og tilmeldingen er bindende. Betaling kan ske via en faktura, vi sender til din e-mail, eller direkte hos os i Sundheds-huset.

Vi ser frem til at møde dig og din baby til en sjov og lærerig stimulastik time!

Stimulastik i Odense

Velkommen til stimulastik i Sundheds-huset i Odense. Stimulastik® er et koncept udviklet af ergoterapeuter og er varemærkeregistreret. Det fokuserer på at kombinere stimulation og gymnastik for spædbørn, hvilket involverer børn, forældre og glæden ved bevægelse. Stimulastik-koncept er udviklet af erfarne ergoterapeuter og er specielt designet til at styrke 0-1-årige børns motoriske og sensoriske udvikling gennem leg og bevægelse.

Stimulastik er en fantastisk babyaktivitet, der giver dig mulighed for at tilbringe kvalitetstid med dit barn, mens du aktivt støtter dets udvikling. Derudover er det også en skøn aktivitet at lave med sin mødregruppe/forældregruppe. På vores hold har vi fokus på leg og øvelser, der styrker og udvikler dit barns grundmotoriske udvikling. En god grundmotorisk udvikling er vigtig, da det baner vejen for al anden udvikling. Det er ikke kun sjovt, men også enormt givende at se dit barn vokse og udvikle sig.

I alt sin enkelthed er stimulastik en sjov og effektiv måde at styrke dit barns udvikling, mens I knytter stærkere bånd gennem leg og læring. På vores stimulastik hold vil du også få en masse inspiration til udviklende lege, som du kan anvende derhjemme. Dette hjælper med at sikre, at den positive påvirkning af stimulastik ikke stopper ved vores dør, men fortsætter i dit barns hverdag, derhjemme med dig.

På vores stimulastik hold får du også undervisning i sanserne og sanseintegration, og du vil lære at give babymassage. Amanda har naturligvis også faglig sparing med børnekiropraktorene i Sundheds-huset omkring børnenes udvikling, så spørg hende gerne til råds.

Praktiske informationer 

Alle vores hold undervises af vores engagerede underviser, Amanda Sandgaard Andersen. Amanda er en uddannet ergoterapeut og certificeret stimulastik-instruktør, der brænder for at fremme børns tidlige udvikling. Med sin erfaring og viden sikrer hun, at hver stimulastik time er sjov, engagerende og tilpasset dit barns individuelle behov.

Vi tilbyder hold  i alderen 3 til 9 måneder. Vi inddeler holdene i to aldersgrupper, henholdsvis 3-6 måneder og 6-9 måneder.

  • I alderen 3-6 måneder er der mere fokus på maveliggende og trille øvelser
  • I alderen 6-9 måneder er der mere fokus på kryb og kravl

Stimulastikholdene afholdes hver onsdag over en periode på fem uger, med en samlet pris på 425 kr. Hvert hold har et begrænset antal deltagere på max 8 for at bevare en hyggelig og nærværende atmosfære. Der er mulighed for både mødre og fædre at deltage.

Kl. 08.30 - 9.30 (alder ca. 6-9 mdr)                                        

Kl. 09.45 -10.45 (alder ca. 3-6 mdr)

Kl. 11.00 -12.00 ( alder ca. 6-9 mdr.) Far /barn hold

Kl. 12.15 -13.15 (alder ca. 3-6 mdr)

Aldersinddelingerne er vejledende, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du kan nå os på telefonnummer 66 16 07 07 eller via e-mail på info@sundheds-huset.dk