Yoga- fra hovedet ned i kroppen.

”Bemærk det! Og hvad sker der? - Når du først begynder at henvende dig til din krop med nysgerrighed snarer end frygt, skifter alt”

Bessel van der Kolk- Traume ekspert.

 

 

Dette er et 12 timers Kropsterapeutiske yogaforløb, der tager afsæt i en blid og nænsom yoga, hvor vi har fokus på at forløse nogle af de psykiske overbelastninger som livet byder os. Det kan være for eksempel stress, belastninger, traumer, der har indflydelse på dit liv. 

Vi har fundament i fire temaer: At være i Nu'et, At træffe valg, At skabe mit eget tempo og Empowerment. Disse fire temaer inddrages som en væsentlig del i din praksis- ud fra hvordan du mærker din krop via yogaen.

 

Belastninger, af forskellige karakter, kan påvirke dit sind, og dine følelser. Måske dit humør påvirkes i form af tristhed, ængstelighed, frustration, utilstrækkelighed eller andet. Følelser som kan være svære at forstå og at håndtere.

Også vores krop (muskler og bindevæv) påvirkes når vi udsættes for belastninger over tid. Det kan sætte sig som låsninger i vores krop. F eks spændinger i kroppen, ømhed, stivhed. Låsninger som vi måske ikke umiddelbart kan finde en forklaring på.

 

Vi handler ofte ud fra vores tanker og bevidsthed. Den mentale energi og vores sinds egenskaber og kvalifikationer er afgørende for vores præstation, ambition og struktur. Dog kan det over tid gøre os fjerne fra vores krops signaler og sansninger. Via disse yoga sessioner, er formålet at skabe kontakt til kroppen og lytte til kroppens signaler. At komme fra hovedet ned i kroppen.

 

Disse yoga timer vil i højere grad end vi kender fra traditionel yoga, give mulighed for at mærke indad og sanse/erfare hvad der sker indeni dig, blandt andet når vi arbejder med de dybere lag i nervesystemet. Vi har fokus på åndedrættet og dets fantastiske evne til forløsning. Over tid kan yoga praksissen være medvirkende til nænsomt at forløse fastlåste belastninger/traumer.

 

Deltagere der tidligere har deltaget i forløbet giver udtryk for:

 • Tankerne falder til ro.
 • Vejrtrækningen falder til ro.
 • At det giver en øget opmærksomhed indad i sansesystemet.
 • En mere tryg og komfortabel fornemmelse af egen krop.

 

Du behøver ingen tidligere erfaring med yoga.

 

 

8 gange klokken 18.00-19.30:

 • Onsdag 14. august2024
 • Onsdag 21. august 2024
 • Onsdag 28. august 2024
 • Onsdag 4. september 2024
 • Onsdag 11. september 2024
 • Onsdag 18. september 2024
 • Torsdag 26. september 2024 klokken 19.15-20.45- OBS: anden ugedag og tidspunkt!!
 • Onsdag 2. oktober 2024

 

Sted: Sundheds-huset Paarup

Deltagere: Der er 8 pladser (Både kvinder og mænd)

Påklædning: Behageligt tøj, som du kan bevæge dig i. Medbring gerne en varm trøje og sokker.

Pris: 1300 kr. for hele forløbet.

Tilmelding: Ring eller skriv direkte til mig. Din plads er først sikret ved betaling. Tilmeldingen er bindende og pengene        

refunderes ikke hvis du stopper undervejs i forløbet.

 

Ved spørgsmål skal du endelig kontakte mig på: 60177811 eller lisapotoker@hotmail.com.

 

Mange hilsner

Lisa Potoker