Caroline Skov Damgaard

Caroline Skov Damgaard Gynobs fysioterapeut

Tlf. 27 82 00 84
Email Carolinedamgaard@hotmail.com

Fysioterapeut med speciale i gyn.obs fysioterapi, uddannet fra Fysioterapeutskolen i Odense i 2018. 

Kontakt på mail: carolinedamgaard@hotmail.com eller mobil 27820084

Jeg arbejder ud fra et holistisk syn, hvor jeg møder hele dig. Jeg vil gerne være med til at bryde tabuer, der ofte er forbundet inden for bækkenbunden og underlivet samt medvirke til at skabe mindre frygt og størrebevægelsesglæde.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg er specialiseret inden for behandling af dysfunktioner relateret til bækkenområdet, herunder det gynækologiske område. Dette kan f.eks. omfatte behandling af forhold relateret til bækkenbunden, ifm.

Graviditet
Genoptræning efter fødsel (uanset om du har født vaginalt eller ved kejsersnit)
Smerter ved samleje
Tyngdefornemmelse/nedsynkning
Problemer med at holde på urin, luft og/eller afføring
Arvævsbehandling
Underlivssmerter (endometriosevaginismevulvodyni)
Nedsat kontakt til bækkenbunden
 

Hvem er jeg?

Mit navn er Caroline jeg bor i Odense og er gift med Frederik sammen har vi 2 drenge. Jeg arbejder på sygehuset som gyn.obs fysioterapeut, ved siden af mit selvstændige virke, hvor jeg bl.a. møder kvinder i alle aldre og med mange forskellige problemstillinger, relateret til bækkenbunden og underlivet.

Jeg blev færdiguddannet i 2018 og mærkede hurtigt et savn til et speciale. 2021 blev derfor starten på en virkelig spændende og lærerig rejse, hvor jeg startede på efteruddannelse som gyn.obs fysioterapeut.
Jeg har samtidig efteruddannet mig som MORtionsvejleder og har en bred erfaring ift. vejledning af fysisk aktivitet og bevægelse generelt, til gravide og nybagte mødre