Køresyge

Køresyge

Oplever du, at dit barn bliver køresyg på kortere eller længere ture i bilen? Nogle gange kan det skyldes ubalancer i rygsøjlens led især omkring øverste nakkehvirvler.  Kiropraktoren kan undersøge og behandle dit barn og udstyre jer med simple øvelser derhjemme, så I kan komme udfordringerne til livs.

 

Læs mere

Piskesmæld

Piskesmæld som også kaldes for “whiplash”, er en betegnelse for skadesmekanismen, hvor hovedet er blevet kastet voldsomt tilbage og herefter fremad. Piskesmældsdiagnosen skal stilles på baggrund af symptombilledet samt vurdering af smerter og gener. 

Læs mere

Albuesmerter

Smerter på yder- eller indersiden af albuen kan være overbelastning. I nogle tilfælde stammer smerterne slet ikke fra selve albuen, men kan være såkalde “udstrålende smerter” fra lidelser i skulder, nakke, håndled eller hjerte. 

Læs mere

Brystrygsmerter

Brystryggen er den del af ryggen, der strækker sig fra skulderåget til de nederste ribben. Smerterne skyldes ofte en låsning eller en irritation af de små led mellem ryghvirvlerne og muskelspændninger. 

Læs mere

Privat fødselsforberedelse

Privat fødselsforberedelse i Odense eller i dit hjem.
God tid og en grundig gennemgang af alt, hvad du skal vide optil din fødsel.
En fødsel kan udvikle sig i mange retninger. Det handler om tryghed og viden. Få de aller bedste forudsætninger for et godt forløb.

Ønsker du et privat forum, hvor du bliver klædt godt på til din kommende fødsel?

Læs mere

Primitive reflekser

”A window into the child’s mind” Sally Goddard

Primitive reflekser, også kaldet spædbarnsreflekser styrer os fra hjernestamme niveau gennem de første måneder og leveår. Omkring 3 1/2 års alderen bør de primitive reflekser være integreret – “faldet i søvn”, således de højere centre i nervesystemet kan være styrende for barnets videre udvikling.

Hvis disse reflekser ikke integreres, modnes nervesystemet ikke hensigtsmæssigt og det kan give udfordringer såsom:
– Indlæringsvanskeligheder
– Adfærdsvanskeligheder
– Følelsesmæssige og sociale udfordringer

 

Læs mere

Hoftesmerter

Hoftesmerter

Oplever du hoftesmerter der kan opleves som stivhed af hoften eller smerter lokaliseret til lysken, balle, lår og/eller knæet. Vores kiropraktorer står klar til hjælpe med et skræddersyet behandlingsforløb til dig.

Læs mere

NY KIROPRAKTOR I SUNDHEDS-HUSET

NY KIROPRAKTOR I SUNDHEDS-HUSET

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til vores nye kiropraktor Lærke Stylsvig Madsen.

Lærke er uddannet kiropraktor på Syddansk Universitet og har 6 års erfaring fra klinikker i Odense & Sorø.

Kiropraktor Lærke Stylsvig Madsen starter her i Sundheds-huset: Mandag d. 2. marts 2020 og du kan allerede nu booke en tid hos Lærke.

Læs mere

Iskias smerter

Iskiassmerter

Mange mennesker oplever at have ondt i lænden, i balden, eller alle tre steder. Oftest bruges fælles betegnelsen "iskiassmerter" for disse smerter. I denne artikel kan du læse mere om, hvad begrebet iskiassmerter dækker over og forhåbentlig blive klogere på, hvorfor du har ondt.

Læs mere

Velkommen i Sundheds-huset

I slutningen af 2015 slog vi dørene op til Odenses nye tværfaglige Sundhes-hus, hvor en række kompetente behandlere står klar til at hjælpe dig og din familie. Vi er overvældede og dybt taknemmelige over den fine modtagelse, vi har fået af såvel kendte som nye kunder.

 

Læs mere