Sanne Bossen

Sanne Bossen Kiropraktor, tlf. 66160707

Tlf. 66 16 07 07
Email sb@sundheds-huset.dk

Kiropraktor uddannet fra Syddansk Universitet i 2013.

 

Erfaring fra både ind- og udland.

Jeg har arbejdet med alle typer patienter, siden jeg startede som kiropraktor, og har derfor efterhånden opbygget en god erfaring med diverse gener i bevægeapparatet. Kiropraktik er for mig, at se kroppen som en helhed, hvor enkelte problematikker tit har indflydelse på resten af kroppen. Jeg har altid fokus på en grundig undersøgelse, så der opstartes den mest optimale behandlingsplan for den enkelte. Behandlingen er ofte en kombination af manipulation, forskellige former for muskelbehandling og stræk - dertil vil der ofte blive rådgivet i øvelser der kan gøre din krop stærkere og smidigere. Hvis der er behov for yderligere udredning, så sender jeg dig naturligvis videre til det rette sted, hvad enten det er en anden faggruppe eller billeddiagnostik iform af røntgen eller andet. Jeg har i mine år som kiropraktor både arbejdet i privat klinik i Danmark og i Berlin, Tyskland, og har samtidig også erfaring med mennesker med mere kroniske ryglidelser grundet mit tidligere arbejde på Rygcenter Syddanmark i Middelfart.

 

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Ubalance og låsninger i bevægeapparatet kan forårsage en lang række gener og føre til følgeskader. Jeg kan hjælpe dig med at slippe af med en lang række symptomer og lidelser som fx:

  • Ondt i lænden (iskiassmerter)
  • Hovedpine
  • Hold i nakken
  • Ondt i skulderen
  • Ondt i albue eller håndled
  • Brystrygssmerter
  • Smerter i hofte, knæ eller ankler
  • Smerter i forbindelse med graviditet

 

 

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet kiropraktor fra Syddank Universitet i Odense i 2013. I mit virke som kiropraktor har jeg været på forskellige klinikker, senest på Rygcenter Syddanmark, som er Region Syddanmarks tværfaglige diagnostiske center indenfor ryglidelser.
Udover mit arbejde her i Sundheds-huset er jeg ansat som ekstern lektor på Syddansk Universitet, hvor jeg underviser kiropraktorstuderende i kliniske færdigheder.

Jeg glæder mig meget til at hjælpe dig her i Sundheds-huset.
Privat er jeg mor til en søn fra 2018. Jeg taler flydende dansk, engelsk og tysk.