Bestil tid i dag på 53 500 588 eller book online


v/Psykoterapeut MPF Bjarne Dam Larsen

 

Lindring til din gravide krop

Graviditet er for det meste forbundet med glæde og forventning. Men som graviditeten skrider frem mærker mange den kropsbelastning det også kan være at være gravid.

Derfor er gravidmassage designet til at løsne op for spændte muskler, lindre eller helt fjerne smerter i skuldre, len, bækken og ikke mindst give dig en bedre følelse i og af hele kroppen. Massagen er en blid og nærværende massage, som sætter dig i kontakt med din gravide krop og dit barn. Massagen er med til at øge den vigtige tilknytning til dit barn, længe før du kan holde det i dine arme.

Under massagen har jeg hele tiden fokus på dit og barnets velvære. Du ligger på en special indrettet gravid massage briks så du kan ligge trygt på maven uden du heller dig barn føler sig klemt.
Massagen starter med et fodbad og fodmassage, før selve massagen.

 

Hvad koster en gravidmassage?

1½ time 490 kr.


Tværfagligt samarbejde mellem massøren og andre behandlere

I Sundheds-huset lægger vi stor vægt på det tværfaglige samarbejde mellem alle husets behandlere. Derfor kan du altid være sikker på, at vi henviser dig til den fagperson, der bedst kan hjælpe dig i netop din situation - såvel internt i huset som til eksterne samarbejdspartnere.

I den afsluttende samtale snakker vi i fællesskab om en eventuel fremadrettet behandlingsplan.

 

Praktiske og etiske oplysninger:

  • Jeg bruger mandelolie til massagen. Er du en af de meget få mennesker, som er allergisk overfor mandelolie bedes du oplyse det når du bestiller den første tid, gerne med oplysning om hvilken olie du i stedet tåler.
  • Er du gravid eller har du en fysisk skade skal du oplyse dette, så jeg kan tage hensyn til det under massagen. 
  • Jeg er ikke tilstede i rummet når du klæder dig af og på, og under massagen respekteres din personlige grænser for berøring, som du på forhånd under forsamtalen har defineret.  
  • En fuld massage består at skulder/nakke/hovedbund massage, massage af ryg, baller, ben ,fødder, brystkasse, arme, hænder og mave. Der ligges selvfølgelig vægt på det eller de områder, som høre din problemstilling til. 

 

Gravidmassage OdenseGravidmassage Sundheds-huset Odense