Mange har en sundhedsforsikring eller sundhedsordning gennem deres arbejde, men ikke alle er helt klar over, hvordan og hvor den dækker.
I nedenstående artikel svarer vi på nogle af de spørgsmål. der kan være, når du vil anvende din sundhedsforsikring eller sundhedsordning hos kiropraktoren.

Dækker min sunhedsforsikring besøg hos kiropraktor?

Det korte svar er ja. Faktisk kan du uden en henvisninf fra lægen bruge din sundhedsordning hos kiropraktoren her i Sundheds-huset. Vi samarbejder med stort set alle forsikringsselskaber, så tag kontakt til dem og få vejledningtil, hvordan du skal gøre. Eller kontakt os, og vi vil hjælpe, så godt vi kan.

Du kan have behov for din sundhedsordning, hvis du akut får ondt, eller hvis du har døjet med noget igennem længere tid. I disse tider kan det være dårlig arbejdsstilling fra hjemmekontoret, manglende vanlig motion eller ekstra pres i hverdagen, der kan gøre, at kroppen knirker.
Hovedpine, musearm, skuldersmerter, ondt i ryg og nakke, lændesmerter, iskias eller udstråling til balde og ben, udfordringerne kan være mange, og vi har gode forudsætninger for at hjælpe med det meste.

Hvordan booker jeg tid til kiropraktor via sundhedsforsikringen?

Vi oplever ofte, at folk ikke er opmærksomme på, at de kan bruge deres sundhedsordning eller tror, at det er besværligt. Det er slet ikke tilfældet. Du kommer med en bevilling til os, eller i nogle tilfælde sender forsikringsselskabet den direkte til os, efter du har haft kontaky til dem. Herfeter booker du tid på klinikkens telefonnummer 66160707. Vær opmærksom på, at du hos enkelte selskaber som Tryg og Pensiondanmark skal booke direkte i vores vores sysytem via sundhedsforsikringens bookingsystem. Det er nemt.

Hvad koster det at gå til kiropraktor via sundhedsforsikringen?

Det koster ikke ekstra at bruge din sundhedsforsikring hos os, da behandlingsomkostningerne er dækket fuldt hos langt de fleste forsikringsselskaber. Vi er i dialog med forsikringen, hvis der er behov herfor, og vi står, hvor muligt, for afregningen direkte med selskaberne.

Hvor mange gange kan jeg gå til kiropraktor via sundhedsforsikringen?

Hvor mange gange du kan bruge din sundhedsforsikring, afhænger af, hvilket selskab du har din sundhedsordning igennem. Vi er seriøse omkring brugen af sundhedsordningerne, og det betyder for os og dig, at der sjældent er udfordringer, hvis vi har brug for et par behandlinger yderligere i forhold til første bevilling.

 

Kontakt os i dag - Vi glæder os til at hjælpe dig.

For online booking klik her