Skisæsonen er i fuld gang! Du har muligvis allerede været af sted eller skal måske snart?
Er kroppen øm efter skiferien, eller mangler du råd, øvelser og evt. behandling, inden du skal af sted?

Gener i kroppen inden skiferie

Hvis du har gener i kroppen nu, og du snart skal af sted, så tøv ikke med at få en kiropraktor til at give en vurdering. Hvis du forventer en bedring inden du skal af sted, så book en konsultation i god tid, så vi kan nå at være behjælpelige.

Træning inden skiferie

At tage på skiferie med veltrænede muskler er en stor fordel, da det vil mindske risikoen for skader. Oftest springer vi direkte fra sofaen og ud på skiene og træner i mange i flere timer, end hvad vi er vant til; det kan hurtigt give ømme og trætte muskler, så hvis du vil have større overskud og mere fornøjelse på pisterne, så er det vigtigt at få styrket hele kroppen, dog særligt lår, balder, ankler og ryg.

Er skaden allerede sket

Har du netop været på ferie og har fået ondt i kroppen, så er du ikke den eneste. Mange kommer nemlig til skade. Oftest ser man skader på knæ, ankler, fingre, ryg og skuldre.

Behandling

Ønsker du behandling og yderligere råd og øvelsesvejledning enten før eller efter ferien, så kontakt Sundheds-Husets kiropraktorer på 66160707 eller book online på vores hjemmeside. Husk, at vi også undersøger og behandler arme og ben.