Sundhedsordning og sundhedsforsikring

Kiropraktisk behandling med sundhedsforsikring

Kiropraktisk behandling i Sundheds-huset kan i mange tilfælde være dækket, hvis du har en sundhedsforsikring eller en sundhedsordning. Kontakt din sundhedsforsikring for at få bekræftet om den dækker kiropraktisks behandling, og kontakt meet gerne os, hvis der er udfordringer hermed.

Hvilken behandling dækker en sundhedsforsikring hos kiropraktoren?

Ofte dækker sundhedsforsikringen udover ondt i ryg, lænd eller nakke også musearm, tennisalbue, skuldersmerter, ondt i fødderne. En del børn er også omfattet af deres forældres sundhedsforsikring.

Hvad skal du gøre hvis du vil brueg din sundhedsforsikring hos kiropraktorerne i Sundheds-huset?

Vi samarbejder med de fleste sundhedsordninger og sundhedsforsikringer. Vi kan i de fleste tilfælde afregne direkte med det enkelte forsikringsselskab. For at vi kan afregne med dit forsikringsselskab, skal vi bruge en bevilling eller betalingsgaranti.

Vi gør vores bedste for at hjælpe med at holde styr på behandlingsgarantierne. Husk dog, at det altid er dit eget ansvar, at din forsikring dækker og selv at holde øje med de antal behandlinger, du har fået tilkendt . Man betaler selv, hvis der ikke er dækning for udført behandling.

Husk altid at sikre, at din betalingsgaranti er gyldig og at den dækker netop det problem, du henvender dig med.